Bloedband
Aanbieding
Bloedband

Bloedband

Het tweede deel in de spannende trilogie rond Barbara van Eck.

Serie

Auteur

Jet van Vuuren

Spreker

Ottolien Boeschoten

Speelduur

9 uur 37 min

€ 12,99 € 6,49 50% korting

Beschrijving

‘Jet van Vuuren heeft met Bloedband wederom bewezen dat ze in de top van Nederlandse auteurs behoort te staan. Een heerlijke whodunit met menselijke personages in de bekende Jet van Vuuren schrijfstijl.’ Karin, Vrouwenthrillers.nl (5 sterren)

Tot haar grote verdriet heeft ex-rechercheur Barbara van Eck haar enige kind en dochter, Kim, als baby moeten afstaan. Ruim dertig jaar later worden moeder en dochter herenigd. Barbara kan haar geluk niet op, ze wil Kim nooit meer loslaten.

Al snel daarna zijn de twee het eens, ze bundelen hun krachten en beginnen een detectivebureau. Ze zijn nog maar amper begonnen als ze een opdracht van een bekende Nederlander krijgen. Lennard Wallage, een oud-tennisser en bekend tv-gezicht bij een spelletjesprogramma, wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Terwijl Barbara en Kim alles in het werk stellen om voor Lennard de waarheid boven tafel te krijgen, duikt er nog een andere man op in hun leven. Teun, het broertje van Gijs en de oom van Kim. De man die heeft gezworen wraak te nemen op Barbara. Wie loopt straks het meeste gevaar, Barbara, Lennard of… Kim?

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

24 april 2024

ISBN

9789026367144

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 37 min

Bestandsgrootte

528 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Haar eigen scheiding en de dood van haar hond vormden voor de succesvolle thrillerschrijver Jet van Vuuren de inspiratie voor haar nieuwste thrillerserie. Net als haar hoofdpersonage Barbara van Eck – een eigenzinnige, tikkeltje verknipte rechercheur met een sterk rechtvaardigheidsgevoel – belandt ze als kattenoppas in ogenschijnlijk alledaagse huizen. Maar juist dat alledaagse mondt bij Jet van Vuuren al snel uit in een moordverhaal.

Meer auteur Jet van Vuuren Bekijk alles

Nieuw bloed

Nieuw bloed

Jet van Vuuren

€ 12,99
Kerst met mammie

Kerst met mammie

Jet van Vuuren

€ 1,99
Obsessie

Obsessie

Jet van Vuuren

€ 12,99
De verrassing

De verrassing

Jet van Vuuren

€ 12,99

Meer spreker Ottolien Boeschoten Bekijk alles

Spelen met vuur

Spelen met vuur

Lina Bengtsdotter

€ 14,99
De drie levens van Alix St. Pierre
€ 12,99
Het geheim van Parijs

Het geheim van Parijs

Lily Graham

€ 12,95
Het kind uit Auschwitz
€ 12,95