Achter het afzetlint
Achter het afzetlint
Nog geen fragment

Achter het afzetlint

13 professionals over de plaats delict die een onuitwisbare indruk achterliet

Een unieke kijk achter het afzetlint van een plaats delict. Professionals in de misdaadscène delen hun persoonlijke ervaringen en de impact die één specifieke plaats delict op hen heeft gehad.

€ 12,99

Beschrijving

In Achter het afzetlint vertellen dertien professionals over die ene plaats delict die voor altijd hun kijk op het leven heeft veranderd. Bij ieder van deze experts heeft één plaats delict zoveel indruk gemaakt dat die in het geheugen gegrift staat. Over die plaats delict en de impact ervan op het leven van de expert ter plaatse gaat dit truecrimeboek. Het begint vaak met een melding: een slaapkamer in lichterlaaie, een steekpartij waarbij een kind betrokken is, een gruwelijke verkrachting in een donker bos of een ogenschijnlijk natuurlijke dood die toch een moord bleek te zijn. Moord, doodslag, verdriet en verwarring: alles komt samen op een plaats delict (pd). Zodra de melding binnenkomt, worden diverse deskundigen ingeschakeld, zoals een forensisch rechercheur, een schouwarts of een bloedsporenanalist. Zij laten hun expertise op de pd los.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

11 september 2024

ISBN

9789026367182

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Linda Samplonius (1984) is freelance journalist en schrijver. Ze werkt onder meer voor RTL Nieuws en Intermediair, voor tijdschriften en krantenbijlages. Haar interviews en reportages gaan vaak over de menselijke verhalen achter het nieuws. Ook heeft ze een fascinatie voor true crime, een thema dat verwerkt is in haar thrillerdebuut Koelcel (op de shortlist van de Hebban|Crimezone debuutprijs) en de verhalenbundel Het cadeau.

Meer spreker Lot van Lunteren Bekijk alles

Het restaurant van de herinneringen
€ 14,99
Kates overwinning

Kates overwinning

Lily van Keeken

€ 6,99
Sally's droom

Sally's droom

Lily van Keeken

€ 6,99
€ 9,99