Luister maar
Luister maar

Luister maar

Kinderbijbel

‘Luister maar’ van Arie van der Veer en Ellen Laninga is een prachtige kinderbijbel voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat een royale keuze uit zowel bekende als minder bekende verhalen.

Auteurs

Arie van der Veer, Ellen Laninga

Spreker

Marjolein Algera

Speelduur

4 uur 50 min

€ 13,99

Beschrijving

Het verhaal van God met mensen. Arie van der Veer & Ellen Laninga vertellen het in hun eigen woorden na. En vertellen kunnen ze! Spannend, begrijpelijk, liefdevol, en dicht bij de belevingswereld van jonge kinderen. De schitterende kleurenillustraties van Rike Janssen brengen elk verhaal tot leven. 'Luister maar' is een kinderbijbel voor kinderen vanaf 4 jaar. Het bevat een royale keuze uit zowel bekende als minder bekende verhalen. De unieke vertelstemmen van Arie van der Veer & Ellen Laninga en de prachtige illustraties maken deze Bijbel tot een schat voor de hele familie. Arie van der Veer (1942) is - naast echtgenoot, vader en opa - predikant, schrijver, programmamaker en oud-voorzitter van de Evangelische Omroep. Ellen Laninga-van der Veer (1973) is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze is dirigent, schrijver, componist, liedschrijver en directeur van Integraal Kind Centrum (IKC) De Paperclip in Zwolle.

Details

Imprint

KokBoekencentrum Non-Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

14 april 2022

ISBN

9789026625732

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 50 min

Bestandsgrootte

399 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Arie van der Veer is predikant en oud-voorzitter van de Evangelische Omroep. Ellen Laninga-van der Veer is zijn dochter en heeft eerder een boek samen met haar vader geschreven: 'Dit is de dag!'

Meer spreker Marjolein Algera Bekijk alles

Ik zie je overal

Lisa Gardner

€ 15,99

Bedrog

Danielle Steel

€ 14,99
Het eiland van de zielen

Het eiland van de zielen

Piergiorgio Pulixi

€ 15,99
De prinses

De prinses

Wendy Holden

€ 14,99