Luistervoorbeeld

Nevel in Tanger

Auteur Cristina López Barrio
Spreker Esther Floor
Speelduur 8u 26m 57s
€ 9,99

Beschrijving

Een vluchtige minnaar, een magische stad, een vergeten mysterie: de bestseller uit Spanje voor de liefhebbers van Isabel Allende.

Na een gepassioneerde nacht met een onbekende man keert Flora Gascón terug naar haar kleurloze dagelijkse leven. Al weet ze eigenlijk nauwelijks iets van haar minnaar-voor-één-nacht, toch blijft ze over hem mijmeren. Wie was hij? Waar kwam hij vandaan? Ze heeft niet meer aanwijzingen dan een roman die zich afspeelt in Marokko. De hoofdpersoon van die roman heet Paul – net als haar verdwenen minnaar. In een impuls koopt ze een vliegticket naar Marokko, waar ze naar hem op zoek gaat. In Tanger ontmoet ze de schrijfster van het boek en vraagt haar om hulp. Dan wordt Flora geleidelijk ondergedompeld in de magische stad en in het mysterie rond Paul.

Details

UitgeverWereldbibliotheek
Publicatiedatum 21 januari 2019
ISBN 9789028450028
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 26m 57s
Bestandsgrootte 464 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Cristina López Barrio

Cristina López Barrio (1970) is geboren in Madrid. Ze was advocaat totdat ze zich door haar internationale succes als auteur op haar schrijverschap kon storten. In 2017 viel ze op bij de jury van de Planeta-prijs, die haar roman nomineerde voor deze prestigieuze prijs. Nevel in Tanger is haar Nederlandstalige debuut.

Toon aanbod