De dochters van de Kapitein
De dochters van de Kapitein

De dochters van de Kapitein

Drie zussen emigreren begin twintigste eeuw van Spanje naar Amerika, ze nemen het restaurant van hun overleden vader over en bouwen het om tot variétéclub. Een verhaal van drie sterke in vrouwen voor- en tegenspoed.

Auteur

María Dueñas

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

19 uur 9 min

€ 13,99

Beschrijving

Begin twintigste eeuw emigreren drie Spaanse zussen naar de VS, waar ze het restaurant van hun overleden vader overnemen. Aanvankelijk verzetten ze zich tegen de manier van leven in New York, maar algauw beseffen ze dat ze alleen kunnen overleven als ze het restaurant ombouwen tot variétéclub. Die krijgt de naam 'De dochters van de kapitein'. Ieder van de drie dochters beleeft daar haar eigen avonturen. De dochters van de kapitein is het fascinerende verhaal van emigranten die willen terugkeren naar hun geboorteland maar door omstandigheden gedwongen worden in het land van hun bestemming te blijven. Het is een verhaal van vallen en opstaan, van geluk en tegenspoed, van doorzetten en volhouden. En een verhaal van drie sterke vrouwen, ieder met haar eigen karakter, met samen één doel voor ogen: overleven in een bruisende stad vol vernieuwingen, en zelf opnieuw beginnen.

Details

Imprint

Wereldbibliotheek

Uitgever

Park Uitgevers

Publicatiedatum

17 april 2019

ISBN

9789028450042

Taal

Nederlands

Speelduur

19 uur 9 min

Bestandsgrootte

1052 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

María Dueñas (1964) was hoogleraar Engelse taalkunde aan verschillende universiteiten in de VS en Spanje. Haar debuut Het geluid van de nacht (2012) bereikte in Spanje miljoenen lezers en werd ook in het Nederlands een bestseller.

Meer auteur María Dueñas Bekijk alles

Sira

Sira

María Dueñas

€ 14,99
Het geluid van de nacht

Het geluid van de nacht

María Dueñas

€ 10,99

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

Sensation Island

Sensation Island

Thysia Huisman

€ 12,99
De dochter die goed wilde doen
€ 15,99
De geur van wilde rozen

De geur van wilde rozen

Bertrice Small

€ 19,99
€ 14,99