Aurora
Aurora

Aurora

Aurora is getrouwd met Gabriel en het luisterend voor de familie. Op een dag besluit hij om een diner te organiseren om de familie bij elkaar te brengen. Iedereen is bang dat het slecht zal aflopen.

Auteur

Luis Landero

Spreker

Marjolein Algera

Speelduur

7 uur 30 min

€ 12,99

Beschrijving

Aurora is getrouwd met Gabriel en vanaf het moment dat ze zijn familie leerde kennen, is ze niet alleen het luisterend oor voor hem, maar ook voor haar schoonmoeder en twee schoonzussen. Ze heeft er bijna een dagtaak aan om ieders leed en verhalen aan te horen - over elkaars tekortkomingen en het gebrek aan begrip bij de ander. Tegelijkertijd willen ze maar één ding, en dat is zichzelf kunnen zijn. Maar zoals dat in families gaat, kunnen ze zich niet van elkaar losmaken.
Op een goede dag besluit Gabriel, het zondagskind in de familie, om een familiediner te organiseren ter gelegenheid van zijn moeders tachtigste verjaardag. Eigenlijk vindt niemand dat een goed idee, zelfs zijn moeder niet. Aurora probeert Gabriel van zijn plan af te brengen, bang dat zijn goedbedoelde poging om de familie weer bij elkaar te brengen, slecht zal aflopen.

Details

Imprint

Wereldbibliotheek

Uitgever

Park Uitgevers

Publicatiedatum

20 januari 2021

ISBN

9789028451254

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 30 min

Bestandsgrootte

619 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Luis Landero (1948) is een grote naam in de Spaanse literatuur. Zijn negen romans zijn meermaals bekroond en in talloze landen verschenen.

Meer spreker Marjolein Algera Bekijk alles

Ochtendgloren

Ochtendgloren

Corina Bomann

€ 14,99
De fouten van de moeder

De fouten van de moeder

Danielle Steel

€ 14,99
Dochter van twee werelden
€ 14,99
Zal ik ooit genoeg goed genoeg zijn
€ 17,50