Hormonologen
Hormonologen

Hormonologen

De overgang, daar heb je het gewoon niet over

De auteur laat de vrouwen met wie ze ter voorbereiding van haar voorstelling 'Hormonologen' gesproken heeft aan het woord en maakt ons deelgenoot van alle ervaringen.

Auteur

Yvonne van den Hurk

Spreker

Yvonne van den Hurk

Speelduur

3 uur 57 min

€ 10,99

Beschrijving

Met dit luisterboek laat Yvonne van den Hurk de vrouwen met wie ze ter voorbereiding van haar voorstelling Hormonologen gesproken heeft uitgebreid aan het woord en maakt ze ons deelgenoot van haar ervaringen bij het tot stand komen van de voorstelling. Ze schetst hoe de scepsis waarmee de Nederlandse theaters en pers Hormonologen tegemoet traden binnen drie à vier jaar heeft plaatsgemaakt voor enthousiasme. Een verschuiving van ‘Je moet er gewoon niet over zeuren’ naar ‘De overgang is hot’.

Met humor, betrokkenheid en relativeringsvermogen doorbreekt Yvonne van den Hurk met Hormonologen de gêne.

Details

Imprint

De Arbeiderspers

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

9 mei 2012

ISBN

9789029539494

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 57 min

Bestandsgrootte

121 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Yvonne van den Hurk (1959) was als actrice onder meer te zien in de televisieprogramma’s Bloedverwanten (Eva van den Ven) en Pleidooi (Pam Wesseling). Ze maakte een succesvolle toneelbewerking van Een nagelaten bekentenis van Marcellus Emants en schreef de toneelstukken Chopin? en Frau Bach. Hormonologen is haar vierde theatervoorstelling.