Eva's dochters
Eva's dochters

Eva's dochters

Vier generaties vrouwen dragen allemaal de gevolgen van een vreselijk geheim.

Auteur

Lynn Austin

Spreker

Marijke Beversluis

Speelduur

19 uur 2 min

€ 16,99

Beschrijving

‘Eva’s dochters’ is misschien wel Lynn Austins beroemdste roman, over vier generaties vrouwen, die allemaal de gevolgen dragen van een vreselijk geheim.

Al meer dan vijftig jaar leeft de tachtigjarige Emma Bauer met een geheim dat zij uit alle macht verborgen heeft gehouden. Maar als zij ziet hoe het huwelijk van haar kleindochter in het slop raakt, realiseert Emma zich dat de leugens over haar eigen huwelijk de levens van haar dierbaren verwoesten. Kan zij haar kleindochter helpen de erfenis van verkeerde keuzes van zich af te werpen? Of neemt zij haar geheim – en haar gebroken hart – mee haar graf in?

‘Zo bijzonder en ontroerend dat ik uiteindelijk met tranen in mijn ogen de laatste paar hoofdstukken heb gelezen. Dit zal mij nog wel even bijblijven.’ – lezersreactie op Hebban.nl

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

4 februari 2020

ISBN

9789029729628

Taal

Nederlands

Speelduur

19 uur 2 min

Bestandsgrootte

1569 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lynn Austin (1949) wordt geroemd om haar historische en bijbels-historische romans, waarvan in Nederland inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht zijn. Ze is de winnares van meerdere Christy Awards, de meest prestigieuze prijs voor christelijke romans in de Verenigde Staten.

Lynn Austin is een echt familiemens. Een levendig gesprek tussen Lynn, haar moeder en haar 98-jarige oma over de veranderde rol van de vrouw in de loop der jaren, inspireerde haar tot het schrijven van haar eerste grote roman, Eva's dochters, waarop nog vele volgden, zoals De boomgaard, Eigen wegen, Toevlucht, Dochters van de kust en Land van belofte. Ook schreef ze een ontroerend verslag van een reis door Israël: Lopen op het water - mijn zoektocht naar een dieper geloof in het land waar Jezus leefde.

Meer auteur Lynn Austin Bekijk alles

De bron van liefde

De bron van liefde

Lynn Austin

€ 17,99
In Wonderland

In Wonderland

Lynn Austin

€ 16,99
Eindelijk thuis

Eindelijk thuis

Lynn Austin

€ 14,99
Een lied in de schaduw
€ 17,99

Meer spreker Marijke Beversluis Bekijk alles

Een huis vol vrienden

Een huis vol vrienden

Erica James

€ 14,99
Mevrouw Sinterklaas

Mevrouw Sinterklaas

Thedo Keizer

€ 13,99
Er schuilt een vreemde in ons
€ 14,99
De barones

De barones

Anne Glenconner

€ 13,99