Sterren in de schemering
Sterren in de schemering

Sterren in de schemering

Een spannende oorlogsroman met een vleugje romantiek.

Auteur

Sarah Sundin

Spreker

Leonoor Koster

Speelduur

10 uur 43 min

€ 14,99

Beschrijving

'Sterren in de schemering' van Sarah Sundin speelt zich af in München, 1938. Als correspondent voor een Amerikaanse krant werkt Evelyn Brand als vrouw in een mannenwereld. Ze wil niets liever dan zich bewijzen tegenover haar mannelijke collega’s, en bovenal haar baas, die vindt dat zij als vrouw minder grote klussen zou moeten doen. Evelyn ziet het als haar plicht het Amerikaanse volk ervan te doordringen dat er in nazi-Duitsland een gevaarlijke tirannie in opmars is. Maar als ze niet voorzichtig is, loopt ze het risico om het land uit te worden gezet… of erger.

Peter Lang werkt in Duitsland aan zijn doctoraat. In eerste instantie is hij onder de indruk van de grote mate van voorspoed en orde in de Duitse maatschappij. Maar wanneer de wreedheid van het regime hem persoonlijk raakt, ontdekt hij een veel nuttiger manier om gebruik te maken van zijn goede contacten met de nazi’s: informatie doorspelen aan de doortastende vrouwelijke journalist van wie hij zo onder de indruk is.

Terwijl Duitsland een onafwendbare oorlog tegemoet marcheert, wordt het leven voor Evelyn en Peter steeds risicovoller. Het wordt duidelijk dat ze niet in Duitsland zullen kunnen blijven. Maar vluchten is bijna net zo gevaarlijk als blijven…

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

21 september 2021

ISBN

9789029731584

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 43 min

Bestandsgrootte

883 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Sarah Sundin schrijft over romantiek en drama in tijden van oorlog. Ze heeft al diverse series en prijzen op haar naam staan.

Meer auteur Sarah Sundin Bekijk alles

De roeier van Kopenhagen
€ 14,99
De boekhandel van het verzet
€ 14,99

Meer spreker Leonoor Koster Bekijk alles

Aanbieding Hoog

Hoog

Hanneke Meier

€ 6,99 € 3,50
De laatste dag

De laatste dag

Cesca Major

€ 14,99
Bloedlijn

Bloedlijn

Machteld van Zalingen

€ 11,99
Een ark vol verhalen

Een ark vol verhalen

Herma Vogel

€ 15,99