Wat blijft is liefde
Wat blijft is liefde

Wat blijft is liefde

'Wat blijft is liefde', het derde deel in Jody Hedlunds serie De kindertrein, vertelt het verhaal van een dappere vrouw die zorgt voor weeskinderen.

Serie

Auteur

Jody Hedlund

Spreker

Karin Douma

Vertaler

Lia van Aken

Speelduur

10 uur 46 min

€ 14,99

Beschrijving

In ‘Wat blijft is liefde’ van Jody Hedlund moet het weesmeisje Sophie Neumann een moeilijke keuze maken. Door een aantal ongelukkige gebeurtenissen en misverstanden is zij gescheiden geraakt van haar oudere zussen. Nu woont ze al een aantal jaar alleen in New York. Ze heeft twee jonge kinderen onder haar hoede, van wie ze houdt alsof die van haarzelf zijn en ze is vastbesloten om hen niet in de steek te laten. Maar door een vervelende gebeurtenis moeten ze opeens de stad ontvluchten. Sophie besluit met de kinderen mee te reizen met de Kindertrein. Met een groep weeskinderen reizen ze zo naar het westen, in de hoop daar een nieuw leven te kunnen beginnen. Maar dan komt Sophie voor de moeilijkste keuze van haar leven te staan…

‘Wat blijft is liefde’ is het derde en laatste deel van de serie ‘De kindertrein’. Eerder verschenen in deze serie van Jody Hedlund ‘Waar het geluk wacht’ en ‘Een stap in het licht’.

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

1 juli 2023

ISBN

9789029734684

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 46 min

Bestandsgrootte

592 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jody Hedlund schrijft historische romans met moedige vrouwen in de hoofdrol. Bekende titels van haar zijn 'Luthers bruid' en de serie 'Bakens van hoop'. Ze baseert haar boeken vaak op waargebeurde verhalen en de levens van vrouwen die echt hebben bestaan. Jody heeft drie dochters en woont in Michigan, Verenigde Staten.

Meer auteur Jody Hedlund Bekijk alles

Een stap in het licht

Een stap in het licht

Jody Hedlund

€ 14,99
Waar het geluk wacht

Waar het geluk wacht

Jody Hedlund

€ 14,99

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Miss Eliza's Engelse keuken
€ 15,99

De vrouwen van het Grand Hôtel

Ruth Kvarnström-Jones

€ 14,99

De plantage

Lynn Austin

€ 16,99
Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar
€ 14,99