Een ongehoord huwelijk
Een ongehoord huwelijk

Een ongehoord huwelijk

Laat je meevoeren naar de Regency-periode door een romantisch en speels kostuumdrama over een onverwacht huwelijk en de verrassende gevolgen

Serie

De Bradwells deel 1

Auteur

Kasey Stockton

Spreker

Eva Damen

Vertaler

Cora Kool

Speelduur

8 uur 47 min

€ 14,99

Beschrijving

De historische roman ‘Een ongehoord huwelijk’ van Kasey Stockton is het eerste deel van de serie De Bradwells en geeft je als lezer het heerlijke gevoel dat liefde altijd op de loer ligt.

Felicity Thurston vlucht vanwege haar sociale angst liever weg in een boek dan dat ze zich onder de mensen moet begeven. Maar na een hoogst ongelukkige samenloop van omstandigheden wordt ze plots het slachtoffer van praatjes die haar eer in twijfel trekken. De enige manier om haar reputatie te redden is door te trouwen met een man die ze nauwelijks kent. Goed, hij is aardig, maar dit kan nooit meer worden. Of toch wel?

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

9 april 2024

ISBN

9789029735599

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 47 min

Bestandsgrootte

482 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Kasey Stockton schrijft voornamelijk Regency-romans, maar als grote fan van happily ever afters maakt ze ook graag feelgood die in het heden speelt. Haar boeken bevatten de perfecte mix van humor en romantiek. Ze woont samen met haar man en drie kinderen in Texas en kijkt in haar vrije tijd graag naar romcoms. Met haar hartverwarmende serie De Bradwells debuteert ze in Nederland.

Meer spreker Eva Damen Bekijk alles

Rome

Rome

Kiki van Dijk

€ 12,99

De droom van een engel

Virginia Andrews

€ 12,99

Een engel voor het paradijs

Virginia Andrews

€ 12,99

De gevallen engel

Virginia Andrews

€ 12,99