Zentastisch
Zentastisch

Zentastisch

Vier vriendinnen ontwikkelen een succesvol centrum voor spirituele groei, maar lukt het hen om zelf een beetje zen te blijven?

Spiritualiteit met een knipoog! Laat je meevoeren in het avontuur van vier vriendinnen die vasthouden aan hun dromen, ondanks de chaos.

Serie

Auteur

Marije Willemsen

Spreker

Lot van Lunteren

Speelduur

7 uur 55 min

€ 14,99

Beschrijving

'Zentastisch' van Marije Willemsen is een meeslepende roman over spirituele groei: komisch, uniek en maar al te menselijk. De vriendinnen Tamar, Meike, Carlijn en Sofie runnen samen het succesvolle retreat ‘Zentastisch’. Het populaire spirituele centrum, waar alles draait om zelfontwikkeling, viert bijna haar eenjarig bestaan en om dit succes te vieren bereiden de vier vrouwelijke oprichters een groots festival voor – compleet met vegan buffet en kleuteryoga. Maar wat begon als een wild plan begint nu steeds serieuzere vormen aan te nemen en hun vriendschap én liefdesrelaties komen onder druk te staan. Ooit namen de dames zich heilig voor om nooit meer in stressvolle situaties te belanden, maar dat blijkt in de praktijk moeilijker dan gedacht… Terwijl Tamars vroegere geliefde onverwachts op komt duiken, worstelt Meike met de eetgewoontes van haar vriend. Ondertussen kampt Carlijn met nachtmerries die haar rust verstoren en lukt het Sofie maar niet om over haar ex heen te komen. Alle intenties en meditatieoefeningen ten spijt, zen blijven te midden van alle chaos blijkt nog een hele kunst te zijn. ''Zentastisch' is een komisch en meeslepend boek over het wel en wee van vier vriendinnen, tegen de achtergrond van de wereld van spirituele groei. Ik heb ervan genoten!' ***** Hannah, Boekenwereld

Details

Imprint

VBK Lab

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

1 mei 2024

ISBN

9789032520816

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 55 min

Bestandsgrootte

435 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Marije Willemsen schrijft al zolang ze zich kan herinneren. Ze studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en werkt als schrijver en scenarist voor films en televisie. Ze noemt zichzelf totaal niet zen, maar is stiekem spiritueler dan ze denkt.

Meer spreker Lot van Lunteren Bekijk alles

€ 14,99
Sophie, de onweerstaanbare gravin

Sophie, de onweerstaanbare gravin

Georgette Heyer, Textcase

€ 14,99
De verborgen boekwinkel
€ 14,99

Alles wordt lichter

Janke Reitsma

€ 14,99