Luistervoorbeeld

Nerds!

Auteur Emilio Guzman, Thijs van Domburg
Spreker Thijs van Domburg
Speelduur 10u 23m 59s
€ 15,99

Beschrijving

Emilio Guzman en Thijs van Domburg zijn nerds. Van alle kanten wordt hun al jaren duidelijk gemaakt dat ze niet helemaal normaal zijn. Als ze nou van die jonge, knappe, hyperintelligente wetenschapsnerds waren die bij DWDD over bitcoins komen vertellen… Maar nee, ze zijn échte nerds. Gamende, striplezende Lord of the Rings-kijkende nerds. Wanneer ben je er één en hoe kom je daarachter? Hoe ga je om met je nerdy kind, geliefde of collega? En schuilt er niet stiekem in iedereen een nerd? In Nerds! maken Emilio en Thijs je wegwijs in de wondere wereld van de nerd. Met vaart, humor en kennis van zaken laten ze zien dat nerd-zijn niets is om je voor te schamen en geven ze antwoord op prangende vragen als: wie is er beter – DC of Marvel? In welke volgorde kun je Star Wars het beste kijken? En wat is nu precies het verschil tussen een strip en een comic?

Details

ImprintNijgh & Van Ditmar
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 13 juni 2019
ISBN 9789038807461
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 23m 59s
Bestandsgrootte 571 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Voor wie meer wil ontdekken over wereldvreemde, superslimme types is er nu het alomvattende boek Nerds!' - Trouw

'Moet je zelf nerd zijn om dit vrolijke boek te waarderen? Zeker niet. Het staat boordevol feitjes en weetjes die ook voor de niet-nerd interessant zijn en belangrijker: het geeft een inkijk in de belevingswereld van een snelgroeiende groep, waartoe wellicht uw buurjongen, dochter of beste vriend behoort.' - HP/De Tijd


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Emilio Guzman

Emilio Guzman is stand-upcomedian en cabaretier. In 2010 won hij de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival en in 2014 de Neerlands Hoop. Ook is hij als stand-upcomedian regelmatig te zien bij Comedytrain in Toomler en als columnist te horen bij Spijkers met Koppen.

Toon aanbod