De vrouw van mijn vader
De vrouw van mijn vader

De vrouw van mijn vader

Als Hadassah de Boer zes jaar oud is komt Trix, de nieuwe vrouw van haar vader, zonder aankondiging haar leven binnenvallen. De invloed van de eigenzinnige Trix op het samengestelde gezin is groot.

Auteur

Hadassah de Boer

Spreker

Ricky Koole

Speelduur

3 uur 46 min

€ 13,99

Beschrijving

Als Hadassah de Boer zes jaar oud is komt Trix, de nieuwe vrouw van haar vader Guus, zonder aankondiging haar leven binnenvallen. De invloed van de eigenzinnige Trix op het samengestelde gezin is groot en Hadassah wordt al snel verscheurd tussen de liefde voor haar vader en de afkeer van zijn vrouw. Bijna een leven lang probeert ze afstand te houden van Trix en haar verpletterende karakter, maar wanneer de dementie toeslaat - eerst bij Trix, daarna ook bij Guus - verschuiven de verhoudingen.

In 'De vrouw van mijn vader' beschrijft Hadassah met humor en mededogen de ontwikkeling van de verwarring. Na de uithuisplaatsing van Guus en Trix bewondert ze de liefdevolle omgang tussen patiënten en verzorgers. En wanneer Guus overlijdt komen de achterblijvers - Trix en Hadassah - onverwacht dicht bij elkaar.

'Deze pageturner is hartverscheurend, maar bij vlagen ook heel grappig. De aftakeling van haar vader, het onmogelijke karakter van haar stiefmoeder en het verhaal van Hadassahs jeugd: ik ben verrukt over hoe de auteur dit boek gecomponeerd heeft.' - Hanneke Groenteman

Details

Imprint

Nijgh & Van Ditmar

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

14 april 2023

ISBN

9789038813394

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 46 min

Bestandsgrootte

207 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Ricky Koole Bekijk alles

En toen ging hij

En toen ging hij

Jannah Loontjens

€ 13,99
Het leven van Sylvia Kristel
€ 9,99

Moeraskou

Liza Marklund

€ 14,99
Verzwegen

Verzwegen

Kristina Ohlsson

€ 12,99