Luistervoorbeeld

Hoe overleef ik moeilijke mensen

Auteur Jörg Berger
Voorlezer Stijn Westenend
Speelduur 6u 17m 56s
€ 14,99

Beschrijving

In Hoe overleef ik moeilijke mensen? introduceert psychotherapeut Jörg Berger beproefde strategieën voor de omgang met moeilijke mensen.

Grensoverschrijders, praatjesmakers, dominante mensen, negatievelingen, wraakzuchtigen, vermijders en energieverslinders: ze bedoelen het niet slecht. Toch kunnen ze ons het leven zuur maken, energie uit ons zuigen en het uiterste van ons vergen. Hoe kunnen we ons daar effectief tegen beschermen? En, als het even kan, zonder zelf een moeilijke mens te worden? Door de achtergrondinformatie over persoonlijkheidstypen, de tips en trucs en de voorbeelden uit de praktijk, is dit boek bijzonder leerzaam en waardevol voor omgang met mensen in ons dagelijks leven.

Details

ImprintKokBoekencentrum
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 16 mei 2019
ISBN 9789043532686
Taal Nederlands
Speelduur 6u 17m 56s
Bestandsgrootte 519 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Jörg Berger

Jörg Berger (1970) is psycholoog en vrijgevestigd psychotherapeut. Hij heeft veel boeken en artikelen op zijn vakgebied gepubliceerd, en begeleidt al meer dan vijftien jaar mensen die te lijden hebben onder moeilijke mensen. Daarnaast werkt hij met mensen die door anderen als gecompliceerd worden ervaren aan de verandering van hun gedragspatronen.

Toon aanbod