Luistervoorbeeld

Hoe overleef ik mijn relatie?

Auteur Jörg Berger
Voorlezer Stijn Westenend
Speelduur 6u 25m 11s
€ 14,99

Beschrijving

In Hoe overleef ik mijn relatie? introduceert psychotherapeut Jörg Berger beproefde methoden die je inzicht bieden in jezelf en je partner. Berger beschrijft verschillende persoonlijkheidstypen en situaties uit de praktijk. Samen met je partner kun je aan de slag gaan met de concrete adviezen uit dit boek, en zo werken aan een betere relatie. Breek blokkades af, toon begrip voor de ander en maak je liefdesrelatie bestendiger. Ook als je single bent heeft dit boek je veel te bieden: met welke minder leuke kanten van een ander kun je leven, en met welke absoluut niet?

Van de Hoe overleef ik-boeken van Jörg Berger zijn al tienduizenden exemplaren verkocht.

‘Goed en in begrijpelijke taal geschreven. Je krijgt nieuwe inzichten in je partner en vooral in je eigen gedrag in moeilijke situaties met je partner. Mooi hoe vakkennis hier wordt overgedragen.’ – lezersreactie

Details

ImprintKokBoekencentrum Non-Fictie
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 8 september 2020
ISBN 9789043535632
Taal Nederlands
Speelduur 6u 25m 11s
Bestandsgrootte 529 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Jörg Berger

Jörg Berger (1970) is psycholoog en vrijgevestigd psychotherapeut. Hij heeft veel boeken en artikelen op zijn vakgebied gepubliceerd, en begeleidt al meer dan vijftien jaar mensen die te lijden hebben onder moeilijke mensen. Daarnaast werkt hij met mensen die door anderen als gecompliceerd worden ervaren aan de verandering van hun gedragspatronen.

Toon aanbod