Luistervoorbeeld

Hoe vind ik de ware?

Auteur Jörg Berger
Spreker Stijn Westenend
VertalerCarolijn Visschers
Speelduur 3u 30m 56s
€ 12,99

Beschrijving

Hoe vind ik de ware? van bestsellerauteur Jörg Berger (Hoe overleef ik moeilijke mensen?) behandelt de psychologie van partnerkeuze. Hij geeft psychologische inzichten, praktische tips en coaching.

De keuze van onze levenspartner heeft grote invloed op ons geluksgevoel. Voldoende reden om ons bezig te houden met de psychologie van de partnerkeuze: waarom voelen we ons aangetrokken tot iemand? Hoe vinden we een partner die goed bij ons past? Hoe vermijden we slechte ervaringen op liefdesgebied? Is een relatie met een valse start nog te redden? Wat doet een relatie slagen?

Jörg Berger koppelt bevindingen uit de psychologie aan ervaringen uit zijn eigen praktijk, waar hij relatietherapie geeft en singles die op zoek zijn naar een relatie begeleidt. In dit boek bespreekt hij psychologische inzichten, geeft hij praktische tips en coaching.

Details

ImprintKokBoekencentrum Non-Fictie
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 7 april 2021
ISBN 9789043536103
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 30m 56s
Bestandsgrootte 290 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Jörg Berger (1970) is psycholoog en vrijgevestigd psychotherapeut. Hij heeft veel boeken en artikelen op zijn vakgebied gepubliceerd, en begeleidt al meer dan vijftien jaar mensen die te lijden hebben onder moeilijke mensen. Daarnaast werkt hij met mensen die door anderen als gecompliceerd worden ervaren aan de verandering van hun gedragspatronen.

Toon aanbod