Geloven in seizoenen
Geloven in seizoenen

Geloven in seizoenen

Over herfst,winter, lente en zomer in geloof en kerk

Een boek dat je kan verrassen, persoonlijk of als groep. Dankzij de toegevoegde gespreksvragen is dit boek ook geschikt voor gesprekskringen.

Auteur

René van Loon

Spreker

Erwin Doorneweerd

Speelduur

3 uur 14 min

€ 12,99

Beschrijving

Geloven in seizoenen belicht de seizoenen in het geloofsleven en in de kerk. Herfst en winter, lente en zomer: ieder hebben ze hun eigen sfeer. Na de stormachtige herfst en de koude winter komt altijd weer de vrolijke lente en de rustige, vreugdevolle zomer. Veel hiervan is herkenbaar in het geloofsleven: de herfstige verlieservaring, maar ook de opbloeiende voorjaarsvreugde. Ook in het kerkelijk leven zijn er tijden van terugloop en overleven, maar ook van nieuwe bloei. Het is een invalshoek die veel creativiteit losmaakt en nieuwe inzichten biedt. Een boek dat je kan verrassen, persoonlijk of als groep. Dankzij de toegevoegde gespreksvragen is dit boek ook geschikt voor gesprekskringen.

Details

Imprint

KokBoekencentrum Non-Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

10 maart 2023

ISBN

9789043539494

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 14 min

Bestandsgrootte

178 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

René van Loon is predikant binnen de Protestantse Kerk en werkzaam in Rotterdam. Hij is zijn leven lang al bezig met missionaire vragen en activiteiten. Eerder schreef hij verschillende boeken, waaronder Lente in de kerk.

Meer spreker Erwin Doorneweerd Bekijk alles

Dollemansrit met een mighty mite
€ 14,95