Het kleine meisje van de hoop
Het kleine meisje van de hoop

Het kleine meisje van de hoop

In 'Het kleine meisje van de hoop' doet Margriet van der Kooi verslag van bijzondere ontmoetingen en gesprekken en laat ze iets doorklinken van de manier waarop we hierin Gods stem kunnen verstaan.

Auteur

Margriet van der Kooi

Spreker

Margriet van der Kooi

Speelduur

5 uur 39 min

€ 12,99

Beschrijving

Er wordt wel gezegd dat mensen niet meer zo gelovig zijn. Dat de kerk en haar Boek versleten zijn. Dat mensen zelf wel kunnen bepalen wat geloof is en dat ze hun eigen goede gevoel in elkaar kunnen knutselen. Maar Margriet van der Kooi ziet als pastor in het ziekenhuis en in de psychiatrie dat mensen een groot verlangen hebben naar stevige ondergrond, naar richting en koers. De God in wie de christelijke kerk gelooft, is een God die spreekt. Vanuit dat vertrouwen spreekt zij met de mensen die op haar pad komen. Dit boek is een vervolg op haar succesvolle 'Pelgrims en zwervers'. Opnieuw doet de auteur verslag van bijzondere ontmoetingen en gesprekken en laat ze iets doorklinken van de manier waarop we hierin Gods stem kunnen verstaan. De media over 'Pelgrims en zwervers': 'Een rijk, troostrijk en inspirerend boek, geschreven door een begenadigd auteur. Gezegend de zwerver of pelgrim die zo'n mens op zijn of haar weg ontmoet.' - Friesch Dagblad Ds. M.A.Th. van der Kooi-Dijkstra is geestelijk verzorger in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden en in het Regionaal Psychiatrisch Centrum Woerden. Van haar verschenen eerder 'Pelgrims en zwervers' en 'Verdriet is een werkwoord'. Beide boeken werden meerdere keren herdrukt.

Details

Imprint

KokBoekencentrum Non-Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

7 november 2023

ISBN

9789043540469

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 39 min

Bestandsgrootte

311 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ds. M.A.Th. van der Kooi-Dijkstra is geestelijk verzorger in het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden en in het Regionaal Psychiatrisch Centrum Woerden. Van haar verschenen eerder Pelgrims en zwervers en Verdriet is een werkwoord. Beide boeken werden meerdere keren herdrukt.

Meer auteur Margriet van der Kooi Bekijk alles

Goedheid voor het oprapen

Goedheid voor het oprapen

Margriet van der Kooi

€ 12,99

Meer spreker Margriet van der Kooi Bekijk alles

Goedheid voor het oprapen

Goedheid voor het oprapen

Margriet van der Kooi

€ 12,99