The E-Myth
The E-Myth

The E-Myth

Waarom veel bedrijven niet succesvol zijn en wat je eraan kunt doen

Wat is ervoor nodig om een bedrijf echt succesvol te maken? In de klassieker The E-Myth geeft business guru Michael E. Gerber de antwoorden.

Auteur

Michael E. Gerber

Spreker

Jurjen van Loon

Speelduur

7 uur 7 min

€ 15,00

Beschrijving

In de instantklassieker­ The E-Myth laat bedrijfsadviseur Gerber zien hoe veelvoorkomende aannames het runnen van een bedrijf in de weg kunnen zitten. Ondanks een enorme inzet lukt het veel ondernemers niet om hun bedrijf te laten groeien en succesvol te maken. Dat komt bijvoorbeeld doordat ze ín hun bedrijf werken in plaats van áán hun bedrijf. Gerber beschrijft op basis van zijn jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur aan de hand van vele praktijkvoorbeelden welke stappen ieder nieuw bedrijf doorloopt, van het prille begin tot aan de fase dat de onderneming volwassen is. Hij laat zien welke voorwaarden gecreëerd moeten worden om een onderneming te doen slagen. Na het lezen van The E-Myth, kan iedereen een bedrijf op een productieve manier laten groeien en succesvol maken.

“Als ik slechts één favoriet businessboek zou mogen aanbevelen is mijn antwoord altijd: The E-Myth.” – Charlotte van ’t Wout, ondernemer en business influencer

“Je hoeft niet per se harder te werken om meer geld te verdienen. Wel slimmer. Hoe? Dat leer je in The E-myth.” – Renée Lamboo, ondernemer en oprichter van het personal finance-platform PorteRenee.nl

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

4 oktober 2022

ISBN

9789043925488

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 7 min

Bestandsgrootte

587 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Michael E. Gerber is een bedrijfsadviseur die al meer dan veertig jaar het leven en werk van miljoenen ondernemers wereldwijd heeft beïnvloed. Als auteur is hij het meest bekend om zijn mega-bestseller The E-Myth Revisited.

Meer spreker Jurjen van Loon Bekijk alles

I Will Teach You To Be Rich
€ 15,00
Rik en Jesper maken er een zooitje van

Rik en Jesper maken er een zooitje van

Rik Kleeven, Jesper Weijs

€ 9,99
Gaten in het heelal

Gaten in het heelal

Ans Hekkenberg

€ 9,99
Spookdeeltjes

Spookdeeltjes

Dorine Schenk

€ 9,99