Met heel mijn hart
Met heel mijn hart

Met heel mijn hart

Jezelf weer opbouwen na een verbroken relatie

In Met heel mijn hart beschrijft Esmée Noëlle van Rijn hoe ze na een verbroken relatie haar leven weer opnieuw moest zien op te bouwen.

Auteur

Esmée Noëlle van Rijn

Spreker

Esmée Noëlle van Rijn

Speelduur

3 uur 22 min

€ 15,00

Beschrijving

Waar te beginnen als een jarenlange relatie verbroken wordt? Dat vroeg Esmée Noëlle van Rijn (@esmeenoelle op Instagram) zich af toen de vader van haar zoontje niet lang na zijn eerste verjaardag hun relatie verbrak. In Met heel mijn hart neemt Esmée je aan de hand van haar eigen verhaal mee door de rouw, verwerking en het opbouwen van een nieuw leven.

Esmée vertelt in alle openheid over het hele proces: van wat er niet goed ging in haar relatie tot de breuk zelf, over het verdriet, verschillende therapieën (van haptotherapie tot ayahuasca en van een familieopstelling tot een cacaoceremonie) en de machteloosheid die zij voelde. Maar ook over het co-ouderschap, het voorzichtig daten, het op haar bek gaan en weer doorgaan. Esmée greep de rouw aan om open te breken, zichzelf te ontwikkelen en weer gelukkig te worden. Want dat blijkt prima alleen te kunnen.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

13 oktober 2022

ISBN

9789043925518

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 22 min

Bestandsgrootte

185 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Esmée Noëlle van Rijn is een journalist die per ongeluk influencer werd. Ze was hoofdredacteur van tijdschriften als CosmoGIRL! en Women’s Health en werkt nu als influencer.