Doodmoe en dolgelukkig
Doodmoe en dolgelukkig

Doodmoe en dolgelukkig

De leukste voorbereiding op het vaderschap

Jan Versteegh geeft in "Doodmoe en dolgelukkig' met veel humor een eerlijk inkijkje in de eerste jaren van zijn vaderschap. Hét ideale kraamcadeau voor (aanstaande) jonge vaders.

Auteurs

Jan Versteegh, Ouders van Nu

Spreker

Jan Versteegh

Speelduur

4 uur 9 min

€ 14,99

Beschrijving

Jan Versteegh, presentator, columnist bij Ouders van Nu én vader van twee dochters, beschrijft in Doodmoe en dolgelukkig op hilarische en eerlijke wijze wat je als aanstaande vader allemaal staat te wachten. Vanaf het moment dat de test twee streepjes aangeeft tot de dag dat je huilend voor de eerste keer op het schoolplein staat. En vergeet alles daartussenin niet.

Jan neemt je mee langs de bevalling – zonder foto’s –, de kraamtijd, de eerste papadag, de nachtelijke uurtjes beneden, het contact met andere ouders en de wallen; die onder je ogen welteverstaan. Jan put uit zijn eigen leven en schroomt daarbij niet zijn blunders en missers te delen. Zodat ze jou niet overkomen. Of wel, maar dan ben je in ieder geval gewaarschuwd.

Met tips, niet over hoe je een luier verschoont of je baby stil krijgt, maar wel hoe je zorgt dat je je vrouw niet in de weg loopt tijdens de bevalling en hoe je zo veel mogelijk uurtjes slaap bij elkaar sprokkelt tijdens die eerste maanden.

Met vaderlijk advies en anekdotes van: Dominic Seldis, Jim Bakkum, Dennis Weening, Giel de Winter, Leo Alkemade en Wietze de Jager.

‘Met een trappelende baby in mijn buik dit boek gelezen. Gelachen én geleerd. Wat staat ons een boel te wachten en wat schrijft Jan het heerlijk op!’

  • Marieke Elsinga

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

29 november 2022

ISBN

9789043926072

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 9 min

Bestandsgrootte

342 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Jan Versteegh is vaste columnist bij Ouders van Nu, presentator én vader van twee dochters.