Het verdwenen meesterwerk
Het verdwenen meesterwerk

Het verdwenen meesterwerk

In het avontuurlijke kinderboek ‘Het verdwenen meesterwerk’, geschreven Nathan Rutjes, reist zijn zoon Lavezzi door de tijd naar de wereld van Leonardo da Vinci en lost hij een spannend mysterie op.

Serie

Auteurs

Nathan Rutjes, Sander Meij

Spreker

Nathan Rutjes

Speelduur

1 uur 56 min

€ 9,99

Beschrijving

In ‘Het verdwenen meesterwerk’, geschreven door oud-profvoetballer Nathan Rutjes en Sander Meij, reis je mee door de tijd naar de wereld van Leonardo da Vinci en los je samen met Lavezzi Rutjes het raadsel van het verdwenen meesterwerk op.

Lavezzi is lekker aan het voetballen als er ineens een wonderlijke machine uit de lucht komt zeilen. De wereldberoemde Leonardo da Vinci stapt uit, die een heel bijzonder schilderij kwijt is: de Mona Lisa. Als iemand hem kan helpen, dan is het Lavezzi wel! Samen maken ze een bijzondere reis door Italië en komen ze steeds dichter bij de oplossing. Het leukste avonturenboek voor kinderen vanaf 8 jaar.

‘Het verdwenen meesterwerk’ is het eerste deel van de gloednieuwe kinderboekenserie ‘De Lavezzi mysteries’. In deze serie roepen beroemdheden uit de sport, wetenschap of geschiedenis de hulp in van Lavezzi Rutjes om een spannend mysterie op te lossen. Met illustraties van Lisanne Termoshuizen.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

27 juni 2023

ISBN

9789043926423

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 56 min

Bestandsgrootte

106 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Sander Meij Bekijk alles

God bless America

God bless America

Sander Meij

€ 13,99