Nooit meer een onvoldoende
Nooit meer een onvoldoende

Nooit meer een onvoldoende

Geef je cijfers een upgrade met deze tips en tricks van @lotteleert

De studeertips en tricks van Tiktokker @lotteleert gaan je helpen om nooit meer een onvoldoende te halen. Effectief, maar vooral ook leuk.

Auteur

Lotte Witké

Sprekers

Jamie Grant, Lotte Witké

Speelduur

4 uur 3 min

€ 15,00

Beschrijving

Hét boek van TikTok-fenomeen @lotteleert waardoor onvoldoendes halen tot het verleden behoort!

Lotte Witké was helemaal klaar met alle saaie leermethodes en ging op zoek naar leukere en vooral effectievere manieren van leren. Waar haal je de motivatie vandaan? Hoe organiseer je je huiswerk en opdrachten? Hoe kun je het beste en het snelst leren? En hoe haal je echt het beste uit jezelf?

In dit boek deelt ze de tips en tricks waarmee ze uitgroeide van een ‘zesjesleerling’ tot een uitblinker die cum laude haar middelbare school voltooide. Je leest er alles over het verbeteren van je motivatie, focus en mentale gezondheid. En ook over plannen, effectieve leermethodes, productiviteit en mindset.

'Nooit meer een onvoldoende' is voor iedereen die klaar is om het beste uit zichzelf te halen op school. Laat je inspireren door Lotte! Ze motiveert je om tot het uiterste te gaan en leert je dat leren ook leuk kan zijn, met betere resultaten als gevolg.

Een boek voor leerlingen en studenten die simpelweg over willen naar het volgende jaar, beter willen presteren op school of meer uit zichzelf willen halen.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

30 september 2023

ISBN

9789043928472

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 3 min

Bestandsgrootte

223 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Lotte Witké (2002) begon op TikTok haar tips te delen om betere schoolresultaten te behalen. Ze kreeg daarmee miljoenen views. Nu ze studeert probeert ze nog altijd nieuwe leermethodes uit, die ze vervolgens deelt op social media met haar meer dan 120.000 volgers.

Meer spreker Jamie Grant Bekijk alles

Rio

Rio

Jolanda Clément

€ 14,99
London, with love

London, with love

Sarra Manning

€ 14,99
Het boek van vuur

Het boek van vuur

Christy Lefteri

€ 16,99
De Rachel-affaire

De Rachel-affaire

Caroline O'Donoghue

€ 14,99