Alcoholvrijer
Alcoholvrijer

Alcoholvrijer

Minder drinken, meer leven

Wijnliefhebber Cynthia Schultz, bekend van haar blog Cynthia.nl, besluit van de een op de andere dag te stoppen met het drinken van alcohol. In haar boek ‘Alcoholvrijer’ deelt ze haar ervaringen.

Auteur

Cynthia Schultz

Spreker

Cynthia Schultz

Speelduur

4 uur 43 min

€ 15,00

Beschrijving

Wil jij bewuster omgaan met het drinken van alcohol?

Van een leven vol alcohol - wijnreisje hier, proeverij daar, etentjes, feestjes, fijne avondjes op de bank met een goed glas – naar helemaal niks. Wijnliefhebber en ondernemer Cynthia Schultz besluit van de ene op de andere dag te stoppen met drinken.

Het blijkt een zoektocht te zijn naar zichzelf, naar ontspanning, naar wat ze zoekt in alcohol, naar wie ze is zonder dat glas wijn en naar de echte lol in het leven. Ze ontdekt dat alcohol meer invloed op haar leven had dan ze dacht. In Alcoholvrijer deelt ze haar ervaringen. Een persoonlijk onderzoek naar een alcoholvrijer leven: wordt het voor altijd stoppen of wordt het minder drinken?

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

21 februari 2024

ISBN

9789043929912

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 43 min

Bestandsgrootte

259 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Cynthia Schultz is ondernemer en runt de succesvolle lifestyleblog cynthia.nl. Ook helpt ze met haar Structuurjunkie planners en trainingen mensen efficiënter te werken zodat ze meer tijd overhouden voor dat wat zij belangrijk vinden.

Meer auteur Cynthia Schultz Bekijk alles

Goed werk

Goed werk

Cynthia Schultz

€ 13,99