Ontdek de kracht van ademen
Ontdek de kracht van ademen

Ontdek de kracht van ademen

Een praktische introductie in ademwerk

In ‘Ontdek de kracht van ademen’ leert Mr. Breath ons dat de adem onze belangrijkste energiebron is. Niets is zo effectief als bewust ademhalen.

Auteurs

Mr Breath, Rob Koning

Spreker

Erik van Welzen

Speelduur

3 uur 20 min

€ 14,99

Beschrijving

Mr. Breath laat zien hoe je volledig gebruik kunt maken van je longcapaciteit. Je leert o.a. over de relatie tussen ademhaling en burn-out en hoe je door bewuste ademhaling kunt zorgen voor meer vitaliteit, meer ontspanning en een leeg hoofd. Met een vrije doorstroming van de adem kun je gezonder en energieker leven, beter ontspannen en je eigen grenzen bepalen.

Met de praktische tools van Mr. Breath neem je zelf het heft in handen, met direct resultaat: van diepe ontspanning voor het slapen tot een energieboost voor betere prestaties. ‘Mr. Breath is de Erik Scherder van de ademhaling.' – Koen de Jong, auteur van meerdere sportboeken

'Ademen bracht me uit m’n hoofd, bij me thuis in m’n hart en ik heb mezelf (weer) ontmoet.' - Reactie van een deelnemer uit de praktijk van Mr. Breath

Rob Koning is oprichter van Mr. Breath Ademcoaching in Amsterdam. Hij is een pionier op het gebied van ademwerk in Nederland. Hij begeleidde duizenden mensen via trainingen, workshops, opleidingen en ademsessies.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

15 juni 2023

ISBN

9789043930086

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 20 min

Bestandsgrootte

183 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Rob Koning is oprichter van Mr. Breath Ademcoaching in Amsterdam. Hij schreef ‘Ontdek de kracht van ademen’ en is een pionier op het gebied van ademwerk in Nederland. Hij begeleidde duizenden mensen via trainingen, workshops, opleidingen en ademsessies.

Meer spreker Erik van Welzen Bekijk alles

Het schaduw effect

Het schaduw effect

Deepak Chopra, Marianne Williamson

€ 14,99
Intermittent Living

Intermittent Living

Siebe Hannosset

€ 12,99
De achterblijvers

De achterblijvers

Inse Martin

€ 14,99
In schaamte kun je niet wonen

In schaamte kun je niet wonen

Cody Hochstenbach

€ 12,99