Vogels
Vogels

Vogels

Een leven lang

Nico de Haan neemt je in dit persoonlijke verhaal mee in zijn bewondering voor vogels. Een luisterplezier voor iedere vogelliefhebber. Met toevoeging van vogelgeluiden in het audioboek!

Auteur

Nico de Haan

Spreker

Nico de Haan

Speelduur

6 uur 49 min

€ 14,99

Beschrijving

Al sinds zijn jeugd is Nico de Haan betoverd door de wondere wereld van vogels en deze fascinatie heeft hem nooit meer losgelaten. 'Vogels, een leven lang' is een persoonlijk verhaal, waarin De Haan zijn mooiste en meest inspirerende momenten toont, uitleg geeft over het gedrag van vogels en de verwondering deelt die hem treft bij het waarnemen. Het resultaat is de weerslag van ruim een halve eeuw aan memorabele, ontroerende en leerzame vogelmomenten.

‘Als vogelaar ben je bevoorrecht. Als een ander verveeld op de bus staat te wachten, kijk jij als vogelaar voortdurend om je heen en zie je soms de leukste dingen.’

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

19 januari 2024

ISBN

9789043930529

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 49 min

Bestandsgrootte

375 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Nico de Haan is vogelkenner en -beschermer in hart en nieren. Hij is ambassadeur van de Vogelbescherming en heeft jarenlange ervaring met het geven van vogelcursussen. Hij schreef tientallen vogelboeken, waaronder de succesvolle 'Gewiekste vogelgids', en won in 2007 de Zilveren Griffel voor 'Vogelontdekgids'.