Miracle Morning (herziene en uitgebreide editie)
Miracle Morning (herziene en uitgebreide editie)

Miracle Morning (herziene en uitgebreide editie)

6 gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8.00 uur

In de internationale bestseller 'Miracle Morning' beschrijft Hal Elrod zes nieuwe gewoontes voor meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn. En dat allemaal voor 8 uur ’s ochtends!

Auteur

Hal Elrod

Spreker

Jurjen van Loon

Speelduur

7 uur 50 min

€ 15,00

Beschrijving

Wat hebben Oprah Winfrey, Bill Gates, Tony Robbins en Richard Branson met elkaar gemeen behalve dat ze een druk leven leiden en zeer succesvol zijn? Ze staan vroeg op en beginnen de dag met een uur voor zichzelf.

De internationale bestseller Miracle Morning van Hal Elrod heeft al tienduizenden mensen geholpen grote veranderingen in hun leven door te voeren. Zijn Miracle Morning Methode leerde hen een succesvoller maar vooral een rijker en bevredigender leven te leiden.

In deze praktische gids beschrijft Elrod hoe iedereen in 30 dagen aan de hand van zes nieuwe gewoontes kan werken aan meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn. En dat allemaal voor acht uur ’s ochtends!

Word wakker en besef hoeveel je kunt bereiken! Miracle morning geeft je de tijd die je nodig hebt voor jouw doelen, ongeacht hoe druk je bent.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

29 december 2023

ISBN

9789043931632

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 50 min

Bestandsgrootte

431 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Hal Elrod raakte op zijn twintigste zwaargewond bij een auto-ongeluk. Tegen alle verwachtingen in herstelde hij en werd hij een succesvol ondernemer en spreker. Met The Miracle Morning – in 35 talen vertaald – lukte het hem om zijn doelen te bereike

Meer spreker Jurjen van Loon Bekijk alles

De verborgen boekwinkel
€ 14,99
De monnik die zijn Ferrari verkocht
€ 15,00
Vliegen als een bij

Vliegen als een bij

Roland Schimmelpfennig

€ 11,99
Hack je hersenen

Hack je hersenen

Stan van Pelt

€ 9,99