Sexual selfcare
Sexual selfcare

Sexual selfcare

Geniet van je vrouwelijke kracht

In 'Sexual selfcare' helpt Isabella Machinè je met oefeningen en meditaties te verbinden met je eigen seksualiteit, voor meer zelfvertrouwen en plezier in de intieme relatie met jezelf en anderen.

Auteur

Isabella Machinè

Spreker

Venny Lugard

Speelduur

4 uur 5 min

€ 14,99

Beschrijving

Seks is een algemene gezondheidsbehoefte en een bron van kracht en vitaliteit. Daarom zou het verbinden met de eigen seksualiteit een belangrijk onderdeel moeten worden van je selfcareroutine: het draagt tenslotte bij aan je (seksueel) welzijn! In dit praktische boek helpt Isabella Machinè je om je lichaam en behoeften beter te leren kennen aan de hand van oefeningen en meditaties. Met Sexual selfcare creëer je een veilige plek voor jezelf waarin ruimte is voor je verlangens, ontdek je wat jouw zintuigen prikkelt en leer je om schaamte en verwachtingen los te laten. Om zo mentale blokkades op te heffen, in je kracht te komen en meer plezier te ervaren in de seksuele relatie met jezelf en anderen.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

13 december 2023

ISBN

9789043933391

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 5 min

Bestandsgrootte

224 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Isabella Machinè is transformatie- en relatiecoach. Ze helpt vrouwen en koppels om de leiding te nemen over hun leven en relaties aan de hand van persoonlijk leiderschap en seksualiteit. Ze ziet het als haar missie om seksueel welzijn de norm te maken.

Meer spreker Venny Lugard Bekijk alles

Come as you are

Come as you are

Emily Nagoski

€ 15,99
Open monogamie

Open monogamie

Tammy Nelson

€ 15,99
De Dievenspelen

De Dievenspelen

Kayvion Lewis

€ 14,99
Slammed

Slammed

Colleen Hoover

€ 16,99