Luistervoorbeeld

IJskoud

De Noordzeemoorden 2
SerieDe Noordzeemoorden deel 2
Auteur Isa Maron
Spreker Isa Maron
Speelduur 9u 44m 21s
€ 9,99

Beschrijving

Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge studente Forensisch Onderzoek Kyra Slagter samengebracht door een mysterieuze zaak. Op een kinderboerderij in Amsterdam-Noord is op klaarlichte dag een zevenjarig jongetje verdwenen. Heel Nederland leeft mee als er nog meer kinderen verdwijnen. En dan stoppen de verdwijningen even plotseling als ze begonnen...

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 18 september 2017
ISBN 9789044353877
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 44m 21s
Bestandsgrootte 535 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Isa Maron

Isa Maron (1965) schrijft het liefst over herkenbare mensen in bizarre omstandigheden terecht komen en extreme keuzes maken.

Isa Maron werd in 1965 geboren in Utrecht. Ze deed het gymnasium en studeerde in Amsterdam Economische Wetenschappen en Psychologie. Na haar studie werkte ze als marketeer bij onder andere Wolters Kluwer en Ahold. Sinds 2002 is ze met haar eigen bedrijf actief op het gebied van strategie en human resources. Isa woont met haar man en vier zoons in Amsterdam.

Isa debuteerde in 2008 met Passiespel, een thriller over een werkende moeder die in de ban raakt van haar SM-minnaar. Het boek won de prijs van ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2008‘. In 2010 volgden Verboden verleden en de minithriller Vrij Zwemmen. In 2011 kwam Schaduwkant uit. Er verschenen verschillende korte verhalen van haar in verhalenbundels en onder andere in weekblad Margriet.

Toon aanbod