Luistervoorbeeld

Ritueel

De Noordzeemoorden 3
SerieDe Noordzeemoorden deel 3
Auteur Isa Maron
Spreker Isa Maron
Speelduur 9u 44m 50s
€ 9,99

Beschrijving

Diep in de modder bij een villa in Amsterdam-Noord stuit een tuinman op een schedel. Maud Mertens probeert via de voormalige bewoonster van het pand - de schatrijke, dementerende Ina Demsterwold - te achterhalen wie er achter deze gruweldaad schuilgaat. Ze stuit hierbij op een muur van stilzwijgen. Dan worden op het terrein van de villa veel meer lichaamsdelen gevonden en ontdekt Maud dat de vrouwelijke slachtoffers met vaste regelmaat begraven zijn. Wie zijn de dode vrouwen? Waar zijn de lichamen gebleven en is het te voorkomen dat er een volgend slachtoffer valt?

Intussen raakt ook het onderzoek naar de vermissing van Kyra's zus Sarina in een stroomversnelling. Zowel Kyra als Maud beseft dat de zaken waar ze aan werken veel groter zijn dan ze hadden kunnen vermoeden.

'Een mooie mix van gruwel en Hollandse "gewoonheid", onberispelijk en met veel vaart geschreven.'
VN detective- en thrillergids over Galgenveld

'Een groot, gruwelijk mysterie, dat op ingenieuze wijze wordt opgelost.' VN detective- en thrillergids over IJskoud

Ritueel is het derde deel in de spannende serie De Noordzeemoorden!

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 31 juli 2018
ISBN 9789044355314
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 44m 50s
Bestandsgrootte 803 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Isa Maron

Isa Maron (1965) schrijft het liefst over herkenbare mensen in bizarre omstandigheden terecht komen en extreme keuzes maken.

Isa Maron werd in 1965 geboren in Utrecht. Ze deed het gymnasium en studeerde in Amsterdam Economische Wetenschappen en Psychologie. Na haar studie werkte ze als marketeer bij onder andere Wolters Kluwer en Ahold. Sinds 2002 is ze met haar eigen bedrijf actief op het gebied van strategie en human resources. Isa woont met haar man en vier zoons in Amsterdam.

Isa debuteerde in 2008 met Passiespel, een thriller over een werkende moeder die in de ban raakt van haar SM-minnaar. Het boek won de prijs van ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2008‘. In 2010 volgden Verboden verleden en de minithriller Vrij Zwemmen. In 2011 kwam Schaduwkant uit. Er verschenen verschillende korte verhalen van haar in verhalenbundels en onder andere in weekblad Margriet.

Toon aanbod