Reset
Reset

Reset

'Mijn zoon is gewist.' Dat zijn de laatste woorden die de vrouw tegen Barry Sutton zegt voor ze van het dak van een wolkenkrabber springt.

Auteur

Blake Crouch

Spreker

Kevin Hassing

Speelduur

9 uur 47 min

€ 14,99

Beschrijving

'Mijn zoon is gewist.' Dat zijn de laatste woorden die de vrouw tegen Barry Sutton zegt voor ze van het dak van een wolkenkrabber springt. Barry begint onderzoek naar haar te doen en komt erachter dat er in het hele land mensen in een ander leven wakker worden dan dat waarin ze in slaap vielen. Barry's zoektocht naar de waarheid mondt uit in een onmogelijke, haast hallucinaire zoektocht als hij ontdekt dat de technologie van neurowetenschapper Helena Smith iets beangstigends heeft voortgebracht: de mogelijkheid om herinneringen niet alleen te opnieuw te beleven maar ook veranderen...

Details

Imprint

The House of Books

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

12 juli 2019

ISBN

9789044357554

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 47 min

Bestandsgrootte

807 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Blake Crouch (1978) is geboren in North Carolina en studeerde Engels en Creative Writing aan de University of North Carolina in Chapel Hill. Met Wayward Pines - Verloren is hij genomineerd voor de International Thriller Award 2013. Van de Wayward Pines trilogie is door M. Night Shyamalan, regisseur van onder meer The Sixth Sense, een tv-serie gemaakt, met Matt Dillon in de hoofdrol. Zijn laatste thriller, Dark Matter, verscheen in 2016.

Meer auteur Blake Crouch Bekijk alles

Dark matter

Dark matter

Blake Crouch

€ 14,95

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Rivieren van zand

Rivieren van zand

Chris Kooi

€ 14,99

Wondermond

Anne-Gine Goemans

€ 14,99
Van onder naar boven

Van onder naar boven

Kevin Hassing

€ 9,99
Grimwoud

Grimwoud

Jennifer Killick

€ 11,99