Luistervoorbeeld

Daar waar de rivierkreeften zingen

Auteur Delia Owens
Spreker Sanne Bosman
Speelduur 11u 38m 19s
€ 12,99

Beschrijving

In Barkley Cove, een rustig stadje aan de kust van North Carolina, gaan al jarenlang geruchten over het moerasmeisje. Kya is in haar eentje opgegroeid in het moeras. Hier voelt ze zich thuis. De natuur is haar leerschool. Dan komt de tijd dat ze ernaar verlangt aangeraakt te worden en lief te hebben. Twee jonge mannen uit de stad raken geïntrigeerd door haar fascinerende schoonheid. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.

Het moerasmeisje: een bedwelmende debuutroman over een geïsoleerde jonge vrouw, die in de wildernis van het diepe zuiden van Noord-Amerika weet te overleven. Het is wel duidelijk dat de auteur hier zelf vandaan komt. Haar prachtige, dampende proza is onvergetelijk.

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 8 januari 2020
ISBN 9789044358926
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 38m 19s
Bestandsgrootte 958 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht en stond het boek 25 weken op de eerste plek in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 41 landen verkocht.

Toon aanbod