Luistervoorbeeld

Luister naar mij

Auteur Tess Gerritsen
Spreker Carly Wijs
VertalerEls Franci-Ekeler
Speelduur 8u 16m 29s
€ 6,99

Beschrijving

Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles onderzoeken de gruwelijke moord op Sofia Suarez, een verpleegster die enorm geliefd was bij haar buren en collega's. De moord lijkt een zinloze daad van geweld tot Jane erachter komt dat Sofia de dagen voor haar dood meerdere telefoontjes pleegde naar wegwerptelefoons. Had ze iets te verbergen? Jane en Maura ontdekken dat de zaak veel complexer is dan ze dachten, maar verliezen ze, vanwege de nieuwe ontwikkelingen, niet het zicht op iets onheilspellends wat veel dichter bij huis gebeurt?

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 7 juli 2022
ISBN 9789044364453
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 16m 29s
Bestandsgrootte 681 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tess Gerritsen

Tess Gerritsen (1953) is geboren in San Diego. Naast bestsellerauteur is ze ook arts. Juist deze medische achtergrond vormt het fundament voor het eigen karakter en hoge niveau van haar oeuvre. Ze heeft inmiddels meer dan 25 titels op haar naam staan.

De bekendste boeken van Tess Gerritsen in Nederland: Sneeuwval, De laatste sterft en Het stille meisje, dat in 2012 bekroond werd met de Crimezone Thriller Award. Van haar succesvolle reeks rondom de karakters Rizzoli en Isles is inmiddels een populaire televisieserie gemaakt.

Toon aanbod