Hotel 21
Hotel 21

Hotel 21

Nette kamers. Rommelige levens

Nette kamers. Rommelige levens.

Auteur

Senta Rich

Spreker

Kirsten Fennis

Vertaler

Nellie Keukelaar

Speelduur

9 uur 9 min

€ 12,99

Beschrijving

Noelle is een efficiënte en vriendelijke hotelschoonmaakster, een echte modelwerknemer. Dat wil ze je tenminste laten denken. Het probleem is dat ze het niet kan laten om een kleine 'souvenirtjes' mee te nemen als ze aan het werk is. En tegen de tijd dat de hotelgasten het opmerken, is ze al lang verdwenen.

Wanneer ze bij haar 21e hotel (een vijfsterrenhotel) begint, is ze vastbesloten om haar record van één maand voordat ze verdacht wordt te verbreken. Maar haar nieuwe collega's blijken warme, vriendelijke, gecompliceerde vrouwen, en voor het eerst in haar leven vormt Noelle echte connecties. Hoe meer ze Noelle omarmen in hun hechte groepje, hoe moeilijker het voor Noelle wordt om onopgemerkt haar schatkist aan te vullen.

Zullen de vrouwen in Hotel 21 haar de moed geven om haar leven drastisch te veranderen of zullen haar oude gewoontes haar blijven achtervolgen?

'Hotel 21 is een super leuke, vermakelijke en mooie roman.' **** Hebban

'Wat een mooi boek waarin best pittige thema's verwerkt zijn zonder dat het zwaar wordt. Jammer dat het alweer uit is.' ***** Storytel

'Dit debuut van Senta Rich houdt een belofte in voor de toekomst. Hotel 21 is een geslaagd werk dat om meer van haar hand vraagt. Het is zowel grappig als vertederend als aangrijpend met een warm gevoel voor de vriendschap die de vrouwen van hotel 21 verbindt.' **** Hebban

Details

Imprint

The House of Books

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

3 oktober 2023

ISBN

9789044366846

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 9 min

Bestandsgrootte

754 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Senta Rich begon haar carrière als copywriter voor reclamespots. Nu is ze tv-maker voor de BBC, Amazon Prime en andere grote internationale netwerken. Ze komt oorspronkelijk uit Londen, maar woont nu in Dublin met haar man en zoon. Hotel 21 is haar debuutroman.

Meer spreker Kirsten Fennis Bekijk alles

Ik weet zeker dat het liefde was
€ 12,99
Op het pad der liefde

Op het pad der liefde

Catherine Cookson

€ 19,99
Het ongelukskind

Het ongelukskind

Beatrice Salvioni

€ 15,99
Pimpa - Pimpa en Pippa
€ 1,99