Luistervoorbeeld

Storytelling in 12 stappen

Op reis met de held
Auteur Mieke Bouma
Spreker Mieke Bouma
Speelduur 4u 41m 35s
€ 12,99

Beschrijving

Storytelling in 12 stappen onthult stap voor stap waar goede verhalen aan moeten voldoen en helpt verhalenvertellers, auteurs en scenaristen bij het construeren van sterke plots en het creëren van universele en levensechte karakters. En dat niet alleen, de structuur in 12 stappen leert je ook veel over je eigen levensverhaal.

Het luisterboek behandelt op praktische en inspirerende wijze de mythische verhaalstructuur, ook wel de Reis van de Held genoemd.
Deze zogenaamde ‘monomythe’ is ooit door Joseph Campbell beschreven in ‘De held met de duizend gezichten’ en vormt voor schrijvers en verhalenvertellers al heel lang een onuitputtelijke inspiratiebron. Het boek is een avontuur voor iedereen die van verhalen houdt en die de magie van een goed verhaal wil ontsluiten.

Details

ImprintAtlasContact
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 10 september 2019
ISBN 9789045040967
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 41m 35s
Bestandsgrootte 387 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mieke Bouma

Mieke Bouma is dramadocent, schreef voor theater, film en televisie en is auteur van diverse boeken over storytelling en schrijven, waar onder Storytelling in 12 stappen. Ze richtte de Storytelling Academy op en verzorgt opleidingen op het gebied van storytelling en schrijven.

Toon aanbod