Dromen van mijn vader
Dromen van mijn vader

Dromen van mijn vader

Een verhaal over ras en afkomst met nieuw voorwoord voor young adults

Het inspirerende levensverhaal van Obama in speciale young adult-editie. Als zoon van een zwarte vader en witte moeder ging hij al jong op een zoektocht naar zijn afkomst en zijn idealen.

Auteur

Barack Obama

Spreker

Pascal Vanenburg

Vertaler

Joost Zwart

Speelduur

9 uur 39 min

€ 12,99

Beschrijving

In het inspirerende Dromen van mijn vader maken we kennis met de jonge Barack Obama. Vanaf jonge leeftijd wordt hij, als zoon van een zwarte Keniaanse vader en een witte Amerikaanse moeder, geconfronteerd met vragen over wie hij is en waar hij vandaan komt. Wat is zijn verhaal, zijn plek in de wereld, zijn toekomst? Barack groeit op in Hawaï bij zijn moeder en grootouders, gaat naar de middelbare school en daarna studeren. Zijn vader ziet hij in al die jaren weinig. Hem leert hij pas echt kennen als hij na zijn middelbareschooltijd naar Kenia reist – en dan lukt het Barack om zijn complexe achtergrond en de geschiedenis van zijn familie te omarmen. Op zijn reis naar volwassenheid leert Barack Obama, met vallen en opstaan, zijn idealen te volgen: rechtvaardigheid, leiderschap en dienstbaarheid. Dit krachtige levensverhaal zal lezers inspireren om te onderzoeken waar ze vandaan komen – en waar de toekomst ze kan brengen.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

28 juli 2022

ISBN

9789045047461

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 39 min

Bestandsgrootte

531 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Barack Obama was de 44e president van de Verenigde Staten, van 2008-2016. In 2009 ontving hij de Nobelprijs voor de Vrede. Hij schreef 'De herovering van de Amerikaanse droom' en in 2020 verscheen 'Een beloofd land', het eerste deel van zijn presidentiële memoires, waarvan in Nederlandse vertaling ruim 60.000 exemplaren verkocht werden.

Meer auteur Barack Obama Bekijk alles

Een beloofd land

Een beloofd land

Barack Obama

€ 16,99

Meer spreker Pascal Vanenburg Bekijk alles

Hiernamaals

Hiernamaals

Abdulrazak Gurnah

€ 14,99
€ 12,99

Bewijs het maar

Lynn Painter

€ 14,99
Het hospitaal van leven en dood
€ 14,99