De tijd van je leven
De tijd van je leven

De tijd van je leven

Verhalen over de zin en onzin van ons werk

Niemand heeft het op z’n sterfbed over werk. Maar waarom eigenlijk niet? In dit boek onderzoekt Frida Boeke met humor en een scherpe pen de zin en onzin van ons werkende leven.

Auteur

Frida Boeke

Spreker

Frida Boeke

Speelduur

4 uur 22 min

€ 13,99

Beschrijving

Niemand heeft het op z’n sterfbed over werk. Maar waarom eigenlijk niet? Het dicteert ons leven, maar de balans lijkt steeds vaker zoek te zijn. We willen zinvol werk doen, maar werk ook niet te belangrijk maken. Ondertussen wordt ons wijs gemaakt dat het nooit als werk zal voelen als we doen wat we écht leuk vinden. Maar klopt dat wel?

In dit boek onderzoekt Frida Boeke de zin en onzin van ons werkende leven: burnouts te lijf gaan met kikkergif, influencers met morele dilemma’s, bonje in de bedrijfskantine en reclamemakers die toch bakker worden. Haar verhalen en reflecties schijnen licht op hoe we via werk ons leven vormgeven en houden je een spiegel voor die nodig is om uit te vogelen wat je nou écht wil.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

24 mei 2024

ISBN

9789045051130

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 22 min

Bestandsgrootte

240 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Frida Boeke (1991) is schrijver, columnist en podcastmaker. Op haar negentiende deed ze de TV Academy van BNN, maar koos later toch voor het bedrijfsleven. Zes jaar lang beklom ze de carrièreladder van een internationale bierbrouwer, tot ze om zich heen keek en besloot dat het welletjes was. Ze maakte de podcasts 'Lekker gewerkt', over de betekenis van werk voor haar generatie, en 'Hoeke & Boeke - Het hoogste woord'. Ook schreef ze columns voor 'Cosmopolitan'.