T.S. - Taylor Swift
T.S. - Taylor Swift

T.S. - Taylor Swift

13 schrijvers over Taylor Swift

Dertien schrijvers onderzoeken wat Taylor Swift betekent voor henzelf, voor haar fans en voor de tijd waarin we leven, want in de wereld van Taylor Swift heeft alles een diepere laag.

Spreker

Phaedra Kwant

Speelduur

5 uur 16 min

€ 9,99

Beschrijving

Taylor Swift is zonder twijfel de meest invloedrijke artiest van onze tijd. Al twee decennia domineren haar albums de hitlijsten, haar concerten brengen miljoenen fans op de been en vormen een economie op zich.

Maar Swift is meer dan een countryzangeres turned popfenomeen: met haar liedjes creëert ze een nieuwe taal voor universele gevoelens, haar albums zijn verhaalwerelden die geanalyseerd worden als literaire klassiekers. Haar discografie is een coming-of-age, niet alleen van Swift zelf maar ook van haar fans. Wat maakt dat haar werk zoveel mensen aanspreekt en tegelijkertijd zo persoonlijk aanvoelt? In de wereld van Swift heeft alles een diepere laag, van songtitels tot business moves tot rodeloperjurken.

In T.S. onderzoeken dertien schrijvers wat Taylor Swift betekent voor henzelf, voor haar fans en voor de tijd waarin we leven. Met bijdragen van Haroon Ali, Tatjana Almuli, Hanna Bervoets, Sophia Blyden, Nikki Dekker, Roos van Ees, Meredith Greer, Samya Hafsaoui, Annelot Prins, Sophie Rutenfrans, Yentl van Stokkum, Vlinder Verouden, Nola Zagers. Samengesteld door Hanna Kok & Sophie Rutenfrans

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

7 juni 2024

ISBN

9789045051321

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 16 min

Bestandsgrootte

290 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Een nieuwe herfst, een nieuwe Scharrelaar! De herfst-editie van De scharrelaar staat weer boordevol met gedichten, verhalen en beschouwingen over vogels in binnen- en buitenland.

Meer spreker Phaedra Kwant Bekijk alles

Verstrikt

Lilja Sigurdardóttir

€ 12,99
De meisjes van De Goede Herder
€ 14,99
De vondeling van Veenhuizen
€ 14,99
Frietje Frommel

Frietje Frommel

Barbara Scholten

€ 11,99