Black-eyed Susans
Black-eyed Susans

Black-eyed Susans

Een verbluffende psychologische thriller die heden en verleden naadloos met elkaar verbindt. Angstaanjagend, onvoorspelbaar, superspannend!

Auteur

Julia Heaberlin

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

13 uur 1 min

€ 9,99

Beschrijving

‘**** Fris, ontroerend, spannend, onvoorspelbaar, geestig en een van de effectiefste Amerikaanse thrillers van de laatste tijd.’ – NRC Handelsblad

Op haar zestiende werd Tessa Cartwright door een seriemoordenaar voor dood achtergelaten op een akker in Texas, samen met de lichamen van drie andere slachtoffers. Ze was de enige overlevende, met slechts vage herinneringen aan wat haar was overkomen. Vanaf die dag stond zij bekend als een van de ‘Black-Eyed Susans’, een bijnaam die verwees naar de bloemen die groeiden op de vindplaats van de meisjes. Het was Tessa’s verklaring die de dader in de dodencel deed belanden. Althans, dat dacht ze…

Bijna twintig jaar later ontdekt Tessa bij haar huis een veld vers geplante, bloeiende Black-Eyed Susans. Ze gelooft dat het een teken is van de moordenaar, die nog vrij rondloopt. Bang geworden dat door haar nu een onschuldige vastzit, besluit ze de verdediging te helpen. Maar ze wordt geplaagd door flarden van herinneringen en vreest voor de veiligheid van haar dochter. Wat niemand weet is dat het angstige, fragiele meisje dat Tessa was, een muur van geheimen om zich heen heeft gebouwd.

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

9 augustus 2016

ISBN

9789046170311

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 1 min

Bestandsgrootte

715 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Julia Heaberlin is thrillerauteur en journalist. Ze werkte voor de Fort Worth Star-Telegram, The Detroit News en The Dallas Morning News, en is de auteur van een reeks artikelen over de tragische moord op een aantal meisjes en vrouwen die in de woestijn van Mexico waren begraven. Een andere reeks betrof vrouwen die het slachtoffer waren van huiselijk geweld. Momenteel schrijft Heaberlin aan haar nieuwe thriller.

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Ik kan je redden

Ik kan je redden

Sofie Delporte

€ 14,99
Ik zie je

Ik zie je

Yrsa Sigurdardóttir

€ 15,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99