Luistervoorbeeld

De vrouw in de spiegel

Thriller
Auteur Kim Moelands
Voorlezer Anne van Veen
Speelduur 10u 35m 19s
€ 9,49

Beschrijving

Twee weken nadat zuivelbedrijf Latté een dreigbrief ontvangt waarin tweehonderdduizend euro wordt geëist, valt het eerste slachtoffer door spijkers in een pak yoghurt.

Brigadier Tess Westerhout stort zich op de zaak en komt op het spoor van Charlie ‘de Rat’ Zwols, die een straf uitzit voor een eerdere afpersingszaak. Charlie lijkt Tess en haar collega Vincent verder te kunnen helpen, maar hij eist voor zijn medewerking een wederdienst van Tess. Om aan antwoorden te komen, zal Tess een levensgevaarlijk spel met hem moeten spelen. En Charlie blijkt angstvallig veel over Tess te weten. Intussen gaat de afperser verder met zijn voorbereidingen om nieuwe slachtoffers te maken...

Genomineerd voor de Diamanten Kogel

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 20 juli 2016
ISBN 9789046170380
Taal Nederlands
Speelduur 10u 35m 19s
Bestandsgrootte 582 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'De vlotte schrijfstijl, de te identificeren personages en de realistische verhaallijn maken dat je als lezer op het puntje van je stoel zit en het boek geen moment neer kunt leggen.' (DeThriller.blogspot.nl)

Over de auteur
Photo Kim Moelands
Kim Moelands

Kim Moelands (Goirle, 1975) is auteur en voormalig recensent en journalist. Ze schreef twee autobiografische romans, Ademloos en Grenzeloos, en was twee maal jurylid van de Gouden Strop. In 2010 kwam haar eerste thriller uit, Weerloos, in 2012 gevolgd door Verdieping X. In het voorjaar van 2015 verscheen haar derde thriller: De vrouw in de spiegel.

Toon aanbod