Holland House
Holland House

Holland House

Altijd al willen weten wat er zich achter de muren van het Olympisch Dorp afspeelt? Lees nu Holland House en ontdek de keiharde waarheid.

Auteur

Sarah Prins

Spreker

Willemijn de Vries

Speelduur

7 uur 42 min

€ 9,99

Beschrijving

Een jonge journaliste onthult de duistere kant van Rio de Janeiro.
Wat speelt er zich af achter de schermen van het grootste sportevenement ter wereld...

Journaliste Sanne Gregorius reist net als haar vriend Fabian, die als fysiotherapeut deel uitmaakt van het Nederlandse olympisch team, naar Rio de Janeiro. Op zoek naar onderwerpen om over te schrijven, ontmoet ze de Braziliaanse bouwvakker Orestes. Hij vertelt Sanne over de ellende die veel arme Brazilianen de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Maar hij heeft nog een onthulling, over een uitzendbureau dat verwikkeld is in criminele activiteiten. Een uitzendbureau dat ondersteunend personeel levert voor de Spelen…

Het zou Sanne de scoop kunnen opleveren die haar in één klap als serieuze journalist op de kaart zet: de onthulling van malafide praktijken die de Olympische Spelen op hun grondvesten doen schudden. Terwijl sporters vanuit alle windstreken onder het toeziend oog van miljoenen toeschouwers en tv-kijkers strijden om de hoogste eer, krijgt Sanne de duistere kant van Rio de Janeiro te zien. Op zoek naar de waarheid komen haar eigen leven en de levens van de mensen om haar heen op het spel te staan.

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

26 juli 2016

ISBN

9789046170519

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 42 min

Bestandsgrootte

424 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Sarah Prins (pseudoniem) is ruim twintig jaar als journalist werkzaam geweest voor verschillende Nederlandse kranten, tijdschriften en andere media. Holland House is haar debuut.

Meer spreker Willemijn de Vries Bekijk alles

Hallo liefde

Hallo liefde

Petra Vollinga

€ 14,99
Van vader op zoon

Van vader op zoon

Jeffrey Archer

€ 14,99
De tijd zal het leren

De tijd zal het leren

Jeffrey Archer

€ 14,99
Julia en de haai

Julia en de haai

Kiran Millwood Hargrave

€ 13,99