Luistervoorbeeld

Bericht uit Parijs

Auteur Guillaume Musso
Spreker Ilse Warringa
Speelduur 10u 2m 34s
€ 9,49

Beschrijving

Als twee mobieltjes verwisseld worden, zet dit een reeks gebeurtenissen in gang die niemand had kunnen voorspellen…

Madeline en Jonathan kennen elkaar niet en zouden elkaar ook nooit meer tegengekomen zijn. Ware het niet dat ze na een botsing op het vliegveld elkaars telefoon hebben ingepakt. Maar als ze achter die vergissing komen, zijn de twee al 10.000 kilometer van elkaar verwijderd: zij is bloemist in Parijs, hij runt een restaurant in San Francisco…

Het duurt niet lang voordat ze toegeven aan de verleiding om in elkaars telefoon te kijken. Dit leidt tot een schokkende ontdekking: hun levens zijn met elkaar verbonden door een geheim waarvan ze dachten dat het voor altijd begraven zou blijven. Er volgt een zoektocht die uitmondt in een spannende race tegen de klok – en die leidt van Frankrijk via Engeland naar Amerika. Musso laat zijn lezer werkelijk ademloos achter in deze thriller die leest als een film!

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 10 maart 2017
ISBN 9789046171066
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 2m 34s
Bestandsgrootte 552 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Heerlijk spannend verhaal, waarin de liefde alle grenzen van tijd en afstand overwint.' - Glamour


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Guillaume Musso

Guillaume Musso (1974) werkte na zijn middelbare school een tijdje als ijsverkoper in New York. Hij komt nog regelmatig in de Verenigde Staten, waar veel van zijn boeken zich (deels) afspelen. Musso is inmiddels een van de bestverkopende auteurs in Frankrijk. Zijn werk wordt in 36 landen uitgegeven en er zijn al meer dan 18 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht.

Toon aanbod