Luistervoorbeeld

De pier

Auteur Claire Douglas
Voorlezer Anne van Veen, Babette van Veen
Speelduur 9u 17m 40s
€ 10,99

Beschrijving

Bijna twee decennia geleden verdween de 21-jarige Sophie Collier. Ze werd voor het laatst gezien op de oude victoriaanse pier in het kustplaatsje Oldcliffe.

Frankie Howe wordt al twintig jaar geteisterd door nachtmerries over de verdwijning van haar beste vriendin. Ze is naar Londen verhuisd om de vreselijke herinneringen zo ver mogelijk achter zich te laten. Maar wanneer ze een telefoontje krijgt van Sophies broer, die haar vertelt dat er een lichaam is gevonden, weet ze dat ze niet langer kan weglopen voor het verleden. Angstig voor de emoties die loskomen als de oude wonden weer worden opengereten, keert Frankie toch terug naar het dorp waar ze opgroeide. Wat niemand daar weet, is dat Frankie een geheim met zich meedraagt. Maar wat Frankie niet weet, is dat ze niet de enige is die iets verborgen houdt.

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 11 april 2017
ISBN 9789046171165
Taal Nederlands
Speelduur 9u 17m 40s
Bestandsgrootte 511 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Beklemmend, claustrofobisch en onvoorspelbaar: geknipt voor fans van Het meisje in de trein.' (Marie Clair)

Over de auteur
Photo Claire Douglas
Claire Douglas

De Britse Claire Douglas werkte vijftien jaar als journalist voor vrouwentijdschriften en nationale dagbladen, maar ze droomde al van een schrijfcarrière toen ze zeven jaar oud was.

Haar wens werd vervuld toen ze de Marie Claire-debuutwedstrijd won met haar psychologische thriller The Sisters. Douglas woont in Bath met haar man en twee kinderen.

Toon aanbod