Luistervoorbeeld

Alles tussen ons

Auteur Anna McPartlin
Spreker Miryanna van Reeden
Speelduur 14u 13m 27s
€ 9,99

Beschrijving

Van jongs af aan waren Eve en Lily onafscheidelijk, tot een grote ruzie een einde maakte aan hun vriendschap. Zeventien jaar later ontwaakt Eve na een ongeluk in het ziekenhuis en komt tot de ontdekking dat haar vroegere beste vriendin haar verpleegster is. Eerst is het onwennig, maar tijdens de revalidatie groeien de vriendinnen naar elkaar toe. Ze durven hun fouten uit het verleden – en heden – onder ogen te komen. En ze zien haarscherp hoe de ander haar leven kan veranderen: Lily moet loskomen van haar mislukte huwelijk en Eve moet leren zien hoe zij anderen soms kwetst.

Het ongeluk van Eve biedt hen allebei een tweede kans, juist op het moment dat ze die schouder om op te leunen zo goed kunnen gebruiken. Maar Eve en Lily kunnen niet vermoeden welke toekomst hun vriendschap te wachten staat...

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 18 mei 2017
ISBN 9789046171189
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 13m 27s
Bestandsgrootte 781 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Anna McPartlin

Anna McPartlin (1972) werd geboren in Dublin (Ierland), studeerde marketing na een veelbewogen jeugd – ze verloor beide ouders op jonge leeftijd, kwam zelf bijna om bij een auto-ongeluk en verloor haar beste vriendin aan zelfmoord – en heeft daarna een aantal jaar als stand-upcomedian opgetreden. Inmiddels heeft ze een succesvolle carrière als auteur opgebouwd en schrijft ze naast romans ook scenario’s voor film en televisie.

Toon aanbod