Hot Mess
Hot Mess

Hot Mess

Hot Mess [zn.] – een aantrekkelijk persoon, die zich regelmatig in een staat van chaos bevindt. Stel je voor: Bridget Jones op Tinder, Carrie Bradshaw in Londen en Lena Dunham's Girls als roman...

Auteur

Lucy Vine

Spreker

Sophie Veldhuizen

Speelduur

8 uur 9 min

€ 9,99

Beschrijving

Hot Mess [zn.] – een aantrekkelijk persoon, die zich regelmatig in een staat van chaos bevindt.

Heb je weleens aan een zondagse brunch gezeten terwijl je nog rook naar zaterdagnacht? Regelmatig je bed, Netflix en pizza verkozen boven menselijk contact? Of nog steeds de huur van je muffe appartement niet opgezegd omdat hij zo lekker goedkoop is?

Ontmoet je soulmate, Ellie Knight. Haar leven… loopt niet bepaald zoals gepland. Ze haat haar baan, haar vrienden beginnen allemaal te settelen en zich voort te planten, en haar huisgenoten zijn ronduit bizar. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een ‘hot mess’. Maar wie heeft wél alles perfect voor elkaar? Hot mess is een schaamteloos grappig verhaal met een heldin waar velen zich in zullen herkennen: Ellie – een moderne Carrie Bradshaw meets Bridget Jones.

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

18 april 2018

ISBN

9789046171479

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 9 min

Bestandsgrootte

448 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Lucy Vine werkt als freelance journalist in Londen. Ze schrijft regelmatig voor Grazia, Heat, Cosmo, Stylist en Marie Claire, en heeft een wekelijkse column op Grazia Daily. Omdat ze knettergek werd van alle mierzoete ‘ze leefden nog lang en gelukkig’-romcoms, besloot ze om zelf iets te schrijven. Hot Mess is het resultaat.

Meer spreker Sophie Veldhuizen Bekijk alles

Vrij spel

Vrij spel

Carlijn Vis

€ 9,99
It ends with us

It ends with us

Colleen Hoover

€ 16,99
Broeinest

Broeinest

Loes den Hollander

€ 13,99
Voor mij

Voor mij

Jojo Moyes

€ 14,99