Luistervoorbeeld

Het labyrint der geesten

Het Kerkhof der Vergeten Boeken 4
SerieHet Kerkhof der Vergeten Boeken deel 4
Auteur Carlos Ruiz Zafón
Spreker Sander de Heer
Speelduur 30u 23m 28s
€ 11,99

Beschrijving

De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón!

Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij te staan, maar om van zijn nachtmerries af te komen, moet Daniel het mysterie rond haar dood zelf ontrafelen. Net als hij denkt een stap dichter bij de waarheid te zijn, ontmoet hij de eigengereide Alicia Gris. Een geheime opdracht heeft haar van Madrid naar haar geboortestad Barcelona gebracht, een plek met veel pijnlijke herinneringen. Ze moet de verdwijning van een belangrijk politicus ophelderen en het spoor leidt naar Daniels boekhandel. Hun zoektochten blijken nauw verweven en ze stuiten op een duister complot uit het verleden dat elke verbeelding tart. Het brengt niet alleen hun eigen leven in gevaar, maar ook dat van de degenen die hun dierbaar zijn.

Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie en intrige in het mysterieuze Barcelona. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum dat hij met De schaduw van de wind introduceerde. Alle delen van Het Kerkhof der Vergeten Boeken zijn los en in willekeurige volgorde van elkaar te beluisteren.

Details

ImprintSignatuur
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 5 januari 2018
ISBN 9789046171516
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 30u 23m 28s
Bestandsgrootte 1669 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Dit boek heeft het allemaal: spanning, geschiedenis, romantiek, mysterie en massa’s fantasie. Dit is een boek om jezelf in te verliezen.' - Het Nieuwsblad

'Zafón vertelt vaardig en onderhoudend.' - NRC Handelsblad

'Een nieuw complot, dat op onnavolgbare wijze wordt ontrafeld. Wie openstaat voor het uitzinnige spel met taal en psyche van deze listige regisseur, levere zich over.' - Het Parool


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Carlos Ruiz Zafón

Carlos Ruiz Zafón (1964-2020) is geboren in Barcelona en is een van de meest gelezen en geliefde auteurs ter wereld. Hij begon zijn carrière met vier YA-romans: De Nevelprins, Het Middernachtspaleis, Septemberlichten en Marina. Met zijn roman De schaduw van de wind, het eerste deel in het vierluik ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’, brak hij internationaal door. Het werd gevolgd door Het spel van de engel en De gevangene van de hemel. De Nederlandse vertaling van het langverwachte vierde deel verscheen in het najaar van 2017. De boeken spelen zich telkens af in het mysterieuze Barcelona en zitten vol onvergetelijke terugkerende personages. Vele miljoenen exemplaren gingen wereldwijd over de toonbank, het werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen.

Toon aanbod