Luistervoorbeeld

Het donkerste water

SerieLacey Flint
Auteur Sharon Bolton
Voorlezer Hymke de Vries
Speelduur 13u 1m 34s
€ 13,99

Beschrijving

Lacey Flint heeft een woonboot op de Theems betrokken, en begint deel uit te maken van de kleurrijke gemeenschap die in Londen op de rivier woont. Elke dag zwemt ze ook in de Theems. Op een vroege zomerochtend vindt ze tijdens het zwemmen een in doeken gewikkeld lichaam van een jonge vrouw. Het lijkt toeval – Lacey werkt sinds kort bij de rivierpolitie en weet hoeveel lichamen er elk jaar uit de Theems gevist worden. Maar onderzoek lijkt aan te tonen dat dit lichaam bedoeld was voor haar om te vinden. Ook al is ze geen inspecteur meer, ze kan niet anders dan zich met deze zaak bemoeien...

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 12 februari 2018
ISBN 9789046171523
Taal Nederlands
Speelduur 13u 1m 34s
Bestandsgrootte 716 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Boltons sfeerbeschrijvingen doen denken aan het beste Scandinavische thrillerwerk." (Trouw)

"Bolton trakteert haar lezers opnieuw op zowel een spannend mysterie als een fascinerend landschap. Dit keer is een hoofdrol weggelegd voor de Theems: een modderige, vieze, dreigende rivier, die het leven en de geschiedenis van Londen in zich draagt." (The Huffington Post)

"Bolton heeft met dit boek opnieuw een razendknappe en originele thriller afgeleverd." (Trouw)

"Sharon Bolton ontpopt zich de laatste jaren als de meester(es) van de cliffhangers en heeft een schitterend oog voor de sfeer en het speciale karakter van de gemeenschap die op het water leeft." (Feeling)

"Bolton levert een spannende, eigentijdse thriller af, die al het goeds over deze schrijfster bevestigt." (Gazet van Antwerpen)

"Bolton verleidt je met elk hoofdstuk om dieper in de troebele Theems te duiken, waar alle verhallijnen bijna organisch samenkomen. ****" (Knack Focus)

Over de auteur
Photo Sharon Bolton
Sharon Bolton

Sharon Bolton (1960) woont in Londen, waar haar Lacey Flint-thrillers zich grotendeels afspelen. Ze is winnaar van de Mary Higgins Clark Award en genomineerd voor de ITW Thriller Award, de CWA Gold Dagger en de Barry Award. Kleine zwarte leugens was een standalone thriller, Het donkerste water is een los te lezen thriller met Lacey Flint in de hoofdrol.

Toon aanbod