Luistervoorbeeld

Wat je niet weet

Volmaakte echtgenoot. Ideale vader. Briljante leugenaar?
Auteur Karen Cleveland
Voorlezer Chava Voor in 't Holt
Speelduur 9u 40m
€ 13,99

Beschrijving

Een superbe spionagethriller vanuit de diepste gelederen van de CIA.

Vivian Miller is een toegewijde CIA-analyst. Het is haar taak de identiteit te onthullen van zogeheten Russische ‘slapers’: spionnen op Amerikaanse bodem die een ogenschijnlijk doodnormaal leven leiden als Amerikaans staatsburger.

Nadat ze weet in te breken in de computer van een hooggeplaatste Russische spion, stuit Vivian op een vertrouwelijk dossier dat de namen bevat van verschillende Russische spionnen. Een paar muisklikken later is alles dat belangrijk voor haar is – haar baan, haar echtgenoot en zelfs haar vier kinderen – in ernstig gevaar.

Vivian heeft een eed gezworen dat ze haar land zal beschermen tegen alle vijanden, nationaal en internationaal. Maar nu staat ze voor een onmenselijke keuze. Ze wordt verscheurd tussen loyaliteit en verraad, liefde en wantrouwen. Wie kan ze nog vertrouwen?

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 10 april 2018
ISBN 9789046171622
Taal Nederlands
Speelduur 9u 40m
Bestandsgrootte 531 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Een ijzersterk geconstrueerd verhaal, dat je bij de strot grijpt en niet meer loslaat tot de laatste pagina's, waar alles wat je als lezer dacht te weten nog eens vakkundig onderuit wordt geschoffeld. ****" (De Limburger)

Over de auteur
Photo Karen Cleveland
Karen Cleveland

Karen Cleveland is een voormalige CIA analist, waar ze 8 jaar gewerkt heeft. Ze behaalde haar master aan het Trinity College in Dublin en aan de Harvard universiteit. Ze woont in Virginia met haar man en twee jonge kinderen.

Toon aanbod