Luistervoorbeeld

Gestolen

Een vermiste jongen. Een wanhopige vader. Een zoektocht die leidt naar het onverwachte...
Auteur Russell Newell
Voorlezer Jeroen Tjepkema
Speelduur 12u 15m 44s
€ 9,49

Beschrijving

In de tijd voor amber alerts, Facebook-oproepen en DNA-onderzoek verdwijnt op eerste kerstdag, 1977, het zoontje van een van de meest succesvolle zakenmannen in Amerika.

Op deze dag begint Gus Delaneys lange reis om zijn zoontje te vinden, om erachter te komen wat er is gebeurd. Is hij ontvoerd? Leeft hij nog? Heeft zijn ex-vrouw er iets mee te maken? Wanneer de politie Gus begint te verdenken, stort zijn hele wereld in.

Ondertussen is Jack Delaney beland in een voor hem verbijsterende wereld, vol onbekenden die hem vertellen dat hij uitverkoren is en dat hij zijn oude leven moet vergeten. Volledig geïsoleerd van de buitenwereld leert Jack om de vader te vergeten die, voor zover hij weet, al lang is opgehouden naar hem te zoeken. Totdat hij door de onthulling van een donker geheim langzaam begint te twijfelen aan alles waarin hij gelooft…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 13 februari 2018
ISBN 9789046171745
Taal Nederlands
Speelduur 12u 15m 44s
Bestandsgrootte 674 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Russell Newell
Russell Newell

Russell Newell is een auteur en scenarioschrijver uit de VS. Hij is adjunct-directeur communicatie bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken in de VS. Eerder werkte hij als speechwriter voor meerdere Amerikaanse politici en was hij director of executive & corporate communication bij Disney/ABC Television Groupv.

Hij schreef het scenario voor de film We the Ragamuffin en schreef de boeken The Boy and What Might Have Been en Stolen (Gestolen).

Toon aanbod